Ajoneuvon auton GPS-häiriölaite

Ajoneuvon auton GPS-häiriölaite

GPS Matkapuhelimen jammer - Mini Portable - jopa 10 metriä Suojaava säde Matkapuhelin ja GPS-häirintä on entistä kannettava ja edullisempi kuin koskaan uudella kannettavalla matkapuhelimella ja GPS-hälyttimellä (GSM, DCS, GPS). Jos olet sairas kaikista niistä puhelimista, jotka ovat menossa tai joita seurataan kaikkialla ...

Tuotetiedot

GPS matkapuhelimen jammer - Mini Portable - jopa 10 metriä Suojaus säde

Matkapuhelin ja GPS-häirintä on entistä kannattavaa ja edullisempaa kuin koskaan uudella kannettavalla matkapuhelimella ja GPS-hälyttimellä (GSM, DCS, GPS). Jos olet sairas kaikista niistä puhelimista, jotka ovat menossa tai joita seurataan kaikkialla GPS: n kanssa, niin tämä on ihanteellinen anti-spy-gadget, jota olet etsinyt.

Anti-Phone: Lähettämällä pienitehoisia radiosignaaleja, jotka katkaisevat solujen tornit ja minkä tahansa matkapuhelimen väliset viestit läheisyydessä, tämä matkapuhelinvalmius sulkee kokonaan kaikki GSM- ja DCS-matkapuhelinsignaalit 10 metrin säteellä.

Anti-GPS: Huolestunut joku on tarkoituksella asentanut GPS-seuranta jonnekin (tai alle) autosi seuraamaan kaikkia liikkeitään? Se on todennäköisempi kuin luulet, mutta älä enää huolehdi siitä, koska tämä häirintälaite tarjoaa täydellisen 10 metrin säteen GPS-häiriöitä, mikä takaa yksityisyytesi riippumatta siitä, mihin kuljeskele tai kuinka suuri auto on.

Ultimate kätevä Pieni ja kannettava koko, voit pitää tämän laitteen taskussa, pussiasi sisällä, kätkettynä auton istuimen alle missä tahansa! Samoin vain virtakytkimellä ja vihreällä valolla, joka ilmaisee laitteen toimivan, tämä kannettava kännykkä ja GPS-jumittimen on yksinkertaisuus parhaimmillaan. Sinun ei myöskään tarvitse käsitellä antenneja ohjelmiston / kokoonpanon asentamiseen tai käyttöönottoon, koska tämä häiriövalmistaja on valmis suoraan laatikosta välittömään häirintään ja poistamiseen.

ominaisuudet

■ Tehokas suojausväli: 5-10 m (riippuen tietyllä alueella olevasta voimakkuussignaalista)

■ Ei haittaa ihmiselle, ympäristöystävällinen

■ Helppo asentaa ja käyttää

■ Kevyt, kestävä

■ Tukos GPS- ja matkapuhelinsignaalille (3G ei sisälly)

tekniset tiedot

■ Estoväli: CDMA, GSM, GPS

■ Suojausalue:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Kosteus: 5% -80%

■ Suojaussäde: 5-10 metriä (riippuen signaalin voimakkuudesta)

■ Väri: hopea

Paketinsisältö

■ 1 x matkapuhelin ja GPS-hälyttimet

■ 1 x akku

■ 1 x autolaturi

■ 1 x laturi

Tuotearvostelut:

1. Mikä on tukkeutuva sädevalikoima?

2.hyvä, tulee takaisin enemmän

3. Voidaan käyttää Meksikossa?

4. hyvin kannettava, kuten baaripuhelin, helppokäyttöinen, kiitos!


Pari:GPS ja puhelinammattimet Seuraava:Auton häirintälaitteet

Tutkimus